Anläggningen

Speedball

dackbana

Vår första bana, en däckbana på 50×35 meter. Snabba matcher och bra åskådarplatser. På denna banan går spelet ut på att skjuta ut det andra laget, eller ta sig till motståndarlagets startposition. Blir man träffad får man vänta till nästa runda innan man är med igen.

IBC

Lätt att bygga om, så vi kommer testa lite olika koncept här. Just nu kör vi attack/defend, med ett lag som försvarar fortet och ett som anfaller.

Wood CTF

skogsbana

För lite mer taktiskt spel om flaggor, 100x45m. Lämplig för upp till 20 samtidiga spelare. På den här banan har vi några olika spel. Blir man utskjuten går man tillbaka till basen och är med i spel direkt igen.

  • Capture the Flag: Hämta hem flaggan (eller flaggorna) från mitten av banan till din egen bas.
  • Domination: Den som kontrollerar  de tre elektroniska flaggorna längs mitten på banan får poäng varje sekund.
  • Assault: Varje lag har två elektroniska kontrollpunkter som ska försvaras. Först att skjuta ut motståndarens kontrollpunkter vinner.
  • Linear Assault: Ena laget försvarar två linjer med två elektroniska flaggor i varje linje. Det anfallande laget har oändligt antal liv, försvarande laget bara två.

Assault

En lite mindre skogsbana för assymetriskt spel. Här försvarar ena laget och andra anfaller.

Supair

supair

För de mer seriöst intresserade har vi en officiell SupAir Millenium 2014-bana på gräsplan. Sätts normalt bara upp för lagträning i Speedball, och isåfall på IBC-banan.

Stora skogsbanan

Är man många så kan man spela på stora skogsbanan, 100x100m. En naturligt perfekt skogsbana, rejält kuperad med stora möjligheter till taktiskt spel. Den här brukar vi mest använda när vi kör lite större scenario-spel.

Låna banorna?

När banorna inte är upptagna kan det gå bra att låna dem, antingen med våra takeaway-paket eller egen utrustning. Fråga oss om de är lediga.